Instead of Chocolate…alles over daten en meer

Instead of Chocolate- feuilleton
allesoverdaten@icloud.com

Alles wat je altijd al wilde weten over daten. Met tips, adviezen, wijsheden en valkuilen vanuit de datingdeskundigheid van vrouwen. Over waar je zoal mee te maken, of tussen de lakens, krijgt na de eerste match. Of de eerste app. En je de avondjes met vriendinnen, wijn en chocolade achter je laat. Of juist niet, natuurlijk.

Voorwoord:
Toen ik begon met daten was dat eigenlijk niet zozeer omdat ik erin geloofde een grote liefde te vinden. In tegendeel, ik vond mijzelf nog helemaal niet toe aan een nieuwe relatie. Maar wel aan weer ‘wat man’ in mijn leven en nieuwe contacten. Het daten bleek een prachtige spiegel te zijn die me, af en toe best confronterend, liet zien waar ik stond als vrouwenmens in deze fase van mijn leven.
Dit, met mijn Bridget Jonesgehalte en de verrukkelijke Hester de Mannenpester die in mij woont, maakte dat het allemaal niet ‘vanzelf’ ging. In tegendeel. Het daten kwam me niet aanwaaien; alleen het appen bleek al een hele klus. Maar wel dermate komisch dat mijn pen niet meer naar mijn hand vroeg maar erom smeekte. Dankzij mijn vallen en opstaan qua dating merkte ik dat het best handig is wat tips en adviezen uit te wisselen.
Dankbaar ben ik voor het meedenken en de bezielende begeleiding van datende vriendinnen, die van het begin tot het eind achter mij stonden. Ook namens hen dit feuilleton, vanuit vrouwelijk perspectief, over dating en datende mannen.
Wat mag je van het daten verwachten, wie zijn wij als man en vrouw anno 2017? En vinden we elkaar, voornamelijk over de app, in al ons man- en vrouw-zijn, qua communicatie? Welke lessen, wijsheden en teleurstellingen leert het daten ons? En ach, ook zonder dat, daten; hoe doe je dat, eigenlijk?

Hoofdstuk 1- Aardappels daten. Coming soon….het hele verhaal via allesoverdaten@icloud.com

Met dank aan Pixabay afbeeldingen (Aleksandra85foto, Foto Rabe) Tinder, Lexa, Relatieplanet, e-Matching, Second-Love en vele andere datingsites, H. Rugebregt (redigeren) 

Have een nice date!

Getagd , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Instead of Chocolate…alles over daten en meer

  1. nelleke zeggen:

    Mijn eerste review van een lezeres:
    “Leuk, lachen, helder, duidelijk en waar. Naast de fun en van de eerste hoofdstukken een wijze afsluiter…!
    Goed gedaan, wijfie!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *